Hilfling eye outdoor - Starten på wordpress

Hilfling eye v2

Om siden

Fokusområder:

Guides
SEO
 

Hilfling Eye Outdoor var starten på mit eventyr med Wordpress. Her stiftede jeg for godt 7 år siden bekendtskaber med programmet og hjemmesider.

Jeg var meget optaget af natur og havde en kæmpe trang til at formidle min store viden herindenfor. Jeg begyndte at skrive små artikler, huskelister og guides til friluftsfolket. Jeg har på intet tidspunkt fået økonomisk gevinst ud af projektet men en kæmpelæringsbank. 

Jeg lærte hurtigt at bare fordi man har en hjemmeside betyder det ikke at man nødvendigvis får trafik. Jeg måtte derfor sætte mig ind i SEO (search engine optimization) for at øge mine sidevisninger, og det hjalp!

Guides

Her ses et udklip af guides på siden, de er holdt minimalistisk og i højreside ses en indholdsfortegnelse med andre guides. Billede to har jeg programmeret en kalorieberegner som ud fra aktivitet, alder og kilo, beregner hvor mange kalorier man bør indtage.  

Røgfritbål v2
Kalorie tæller-kopi

SEO

En vigtig del af siden, var at få så mange sidevisninger som muligt. Her kommer SEO ind i billedet. Da jeg var aktiv, skrev nye artikler og vedligeholdte mit site kunne jeg nå ud til over 250 om måneden, svarende til lidt over 2400 brugere om året. Desværre har jeg ikke haft overskud og lyst til at drive websitet som jeg tidligere havde men overvejer at starte artiklerne op igen blot med nyt indhold om jagt og fiskeri.

SEO
Scroll to Top