Vused - Redesign/ny identitet af Vinted

Om projektet

Fokusområder:

Appdesign
Figma prototype
Reklamer – Animeret
Website og Instagram
Animeret abribus og logo
Billboards

I dette projekt har min gode studiegruppe og jeg redesignet Vintet second-hand-forretning. Vi fik til opgave at skabe ny og frisk identitet, sætter fokus på glæden ved at købe vintage/genbrugs tøj. Vi fandt mange gode indsigter og en og (måske) den vigtigste, at folk har et behov for at se tøjet på før køb. Derfor har vi Lavet en personlig Avatar som giver brugeren mulighed for at se tøjet på avantaren og dermed se om tøjet passer før køb. Vores Avatar er i 3D og er en prototype på hvordan figuren/funktionen skal virke! Her er det vigtigt at bide mærke i Figma prototypen da det hovedsageligt har været mit fokus.

App Design

Herunder ses et mockup af appen i brug. Til højre gennemgår jeg hvordan appen bruges.

Figma prototype

Herunder ses projektet i Figma. Læg mærke til alt holder grid og er navngivet for at bevare overblikket. 

Når jeg starter et et nyt projekt op, starter jeg med at sætte et grid og derefter bygger jeg Wirefames. Det gør det nemmere når appen dernest skal udfyldes med det rigtige content. Læg meget gerne mærke til at alle farver, tekst og luft afstande er lavet som variabler. Det gør det nemt at ændre farverne hvis appen skal have et andet udtryk. Alle kanpper derfor tildelt en “knap farve” og tekst har deres egen størrelse defineret. Skal bare en farve ændres slår det derfor igennem på alle sider og tager kun 30 sekunder at ændre!

Primitives

Her angives det “faste” farver og KUN de varianter der findes af farver og størrelser. Her angives altså ikke elementer som kanpper, tekst osv. Man kalde det Styleguiden og rådata.

Tokens

Her defineres alle elementerne (knapper tekst og flader) og gives hver deres farve/størrelse ud fra Primitives (billed til venstre) Det gør det nemt at skifte farve hvis appen istedet skal være blå eller grøn osv.

Færdig app design

Her ses et udklip fra Figma dokumentet.

Mockup af app og SoMe

Til venstre ses appen sammen med konkurrenter, læg mærke til at appen har et helt andet udtryk og farvestil end konkurenterne for at skille sig ud. I midten ses “Vused” instagram hvor vi bruger mønsteret til at skabe reklamer og post.

Reklamer - Animeret Instagram- og Webbanner

Animeret abribus mockup

Herunder ses et vores Animeret logo og mockup af den animeret abribus for at give en ide om hvordan vores 5 element “mønsteret” lever.

Billboards og den obligatoriske mulepose

Muleposen

Vigtigst af alt muleposen! (ironi kan forekomme)
Scroll to Top