World Peace Day

Plakat med tekstur v3

Om projektet

Fokusområder:

Illustrator
Photoshop
Mockup

Tanken var at skabe en plakat der skal kunne skabe tanker og er op til modtageren at afkode. Budskabet kan derfor forskelligt.  Jeg ville gerne skabe noget absurd ved illustrere en bombe og en vase med blomster i samme motiv. Omdrejningspunktet er at skabe håb for fremtiden.

Plakaten er op til egen fortolkning men en betydning kan være at efter ødelæggelse blomstre nyt liv.

Udvikling i Illustator

Fra start ville jeg gerne lave en plakat i stilarten “Art deco”. Jeg har arbejdet ud fra et par inspirationsbilleder hvor jeg har benyttet mig af forskellige elementer fra hver. Herefter jeg forsøgt at give hver bombe 2 sider. Den gode og den forfærdelige. De første eksperimenter med linjer ned fra bomben skulle symbolisere at bomben bliver makuleret. Dog ville jeg gerne tilføje mere “Art deco” Her kommer blomsterne ind i løsningen.

Først Illustrator derefter Photoshop

Her ses de to forskellige processer. Først til venstre ses den “rå og flade” plakat designet i Illustrator uden tekstur. Efterfulgt til højre hvor jeg har givet plakaten dens tekstur. Jeg har tilføjet tekstur i form af partikler, lys, skygger og slidte hjørner for at give plakaten en historie. Under udstilling vil man derfor få illusionen af at plakaten har hængt i gamle bygninger og “ældet” over tid.

I illustrator

Rå plakat uden skygger, partikler eller tekstur

Efter photoshop

Med skygger, partikler og tekstur

Mockup af plakat i fæstning

For at vise stemning og hvilken setting plakaten er tiltænkt i har jeg selv lavet et mockup. Herr har jeg brugt et billede jeg har fra en festning i Albanien som giver netop den stemning af hvor plakaten har “hængt i årevis”. Jeg ønsker at plakaten har et “slidt” udtryk. Derfor er plakaten spækket med skygger, tekstur og pletter. 

Scroll to Top